И зимата можем да сме красиви и модерни, къде тук се намесва и баба!

Зима е, красиво, бяло, но и много студено. Хубавото на новия сезон е, че ни предлага и много възможности, за да експементираме с няколко аксесоара, за да ни е по-топло, по-красиво и, естествено, да сме различни, интересни и модерни.
Аксесоарите винаги са много важна част от цялостната ни визия. Те могат да разчупят всеки стил и тоалет, ако са подбрани със чувство и вкус. Просто развихрете въображението си и voila!
Ето кои са най-модерните и стилни аксесоари за този сезон, за това как и с какво да ги носим в присъствието на Нейно Величие Зимата.

Големият плетен шал
Ако имате любима баба, която се справя с куките и плетките, още по-добре. Работа за нея, топлина и красота за Вас. Можете да съчетавате шала с почти всички дрехи, както и с други плетива, рокли, поли, сака и якета.

Шапката – любим аксесоар
Намигване към детството, елегантност, но и много топлина за  нас. И тук може да включите любимата баба. Шапката може да е много сладка, мека, пухкава, шарена. Може да е ежедневна, може да е и по-официална, и да я съчетаете идеално с Вашия индивидуален аутфит, стига само да съобразите цвета и модела ѝ.

Да помислим и за крачетата
Вече си знаете за баба, която може да Ви изплете страхотни калци или дълги чорапи в различни цветове, които биха били страхотен избор към по-ежедневната Ви визия. Стоят чудесно както върху любимите кубинки, така и биха разчупили високия ботуш за по-интересна и смела визия.

А за топлите ръчички – чудни ръкавички
Баба май е се оказва много важна този сезон:) ! Можете да заложите както на плетените, така и на кожените ръкавици. Пазарът е пълен с най-разнообразни модели и цветове. Ако сте заложили на риза за в офиса, винаги можете да я украсите с едни по-дълги ръкавици, които ще Ви придадат доста по-елегантен вид и са чудесно допълнение към някоя кожена наметка.

Очилата …
Тук баба може да си отдъхне малко:) Всяка себеуважаваща се жена трябва да ги има целогодишно. Със или без диоптър, или слънчеви, те са неизбежен аксесоар и допълнение към всеки стил и визия.

Е, мили дами, облечете се в стил и красота въпреки студа. Бъдете винаги неустоими, различни, красиви и самоуверени!

Шарена, весела, топла и модна зима!

Рая Силвър