Е, как да не те обичам, нали знаеш? Но сега съм малко зает…

Значи, за едни пичУе омайници искам да Ви разкажа.
Едни такива обаятелни, интересни, някои от тях дори красиви. Не можеш да им устоиш. А те прекрасно го знаят.
Знаят, че са харесвани, че точно Вие ги харесвате, че не може да им откажете почти нищо, даже съвсем нищо.
Вие пък, от своя страна, знаете, че и други ги харесват. Много момичета или много жени, възрастта на пичУете няма значение, те почти цял живот печелят лесно сърцата на другия пол с едни и същи прийоми. Някои сърца биват разбивани.
Когато такъв „великолепен“ екземпляр Ви обърне внимание, краката Ви се подкосяват, а той Ви дава да разберете, че сте изключителна, единствена,неповторима и другите момичета (жени) нямат абсолютно никакво значение за тях.
Няма такова усещане, нали? Така си е, няма.
Та въпросният пич с чудни слова и внимание вече Ви е оплел в мрежата си. Естествено не е спрял да се вижда с други, но така елегантно сменя срещите с Вас или ги отлага, че нямате сърце да се вържете, че има друга. А и той отрича, все така обаятелно и честно, право в очите, че няма как да не им повярвате.
Е да, понякога има срещи с приятели, с други компании, там има момичета, но нали после идва да прави секс с Вас, какво значение има, нали и той трябва да има свобода, да излиза и с други хора?
И така все с отлагания, лъжи и редки срещи, съпроводени обаче с бурен секс, нещата уж вървят според Вас, но всъщност дълбоко , а и не чак толкова дълбоко, вътре в себе си знаете, че нещата ама никак не вървят. Знаете, че това изобщо не е връзка и никога няма да бъде. Колкото и да Ви се иска.
Тогава започва пътят към голямата обида, дълбокото огорчение, истеричните чатове и обаждания или тоталното млъкване (няколко часа или дни), че да види той като ме няма.
А да, може да го изтриете от Фейсбук, както и телефонния му номер. До следващото позвъняване.
Значи, това хората, много сме подвластни на влюбване. Искаме да има някой да ни обича, да ни разбира, да сме заедно с него и както казват някои, да се върти любов.
Не се сърдете на пичУете, момичета. Те са Ви избрали не конкретно заради Вас самите, жертвите им са многобройни и постоянни. Дали сте Вие или друга, за пича е все едно.
Това е неговият начин на живот, на връзки, на отношения. Е да, и те се влюбват понякога. Влюбват се, но обикновено в друго момиче, което може и да не съвпада с Вашето мнение за другата и каква би трябвало да бъде, но пича си я е избрал, познал. Тя е и толкова! Но това е друга тема.
Настоящата се опитва да обясни, че тези мъже да се държат така и да нараняват вината е на жената. „Вина“ не в наказателно-процесуалния смисъл на думата.
Момичета и жени, на нас ни личи, когато сме готови и разрешаваме да бъдем лъгани и да го допускаме многократно.
Ние сме тези, които позволяваме някой да ни прави на маймуна. Каква отговорност носи той за собствената ни неувереност, или самота или фикция, че сме срещнали най-прекрасния? Това в повечето случаи при нас са обсесии, огромно желание за любов и връзка, но…виж ти какво се случи, попаднали сме на пича.
На него или на когото и да било друг мъж не се оставяйте да Ви разиграва. Защото много добре знаете какво искате от един мъж. Второ – още от самото начало се усеща, че пичът не се държи с Вас като в истинска връзка – поведение, отношение, внимание, отделено време. Това се вижда с просто око и със сърце, разбира се.
Не си губете времето. Да, много боли.
Но сърцето се пръска от радост и щастие, когато отсреща стои онзи, който е винаги насреща, който също се ядосва, който може да покаже пред Вас, че също има проблеми, който е на Ваша страна, когато имате нужда от помощ, както и Вие сте с него, когато той има нужда.
Стоя на телефона и чакам да благоволи да ми звънне и скачам веднага на повикването… Айде няма нужда.
Вашият човек е там някъде навън или съвсем близо, остава да го познаете, да не се страхувате и докато тече страхът, да си губите времето с пичУе. По-добре известно време сама, отколкото години, изгубени в срещи с неправилните момчета/мъже.
Целият живот е срещи и раздели.
А ако има засегнати мъже от темата – и някои жени не са цвете. За някои типажи вече съм писала. За други – и за тях мастило има.