Колко взема за секс услуги една…шестокласничка?!

Знаете ли какво правят децата Ви в училище? Защитени ли са от самите себе си?
В един град в България, вероятно е така и в най-малкото селце на тази нещастна и продънена, бедна душевно и откъм ценности държава, едно 12-годишно момиче продава тялото си на съучениците си за пари!!!

Най- ненасилствено, тотално доброволно изкарва пари съвсем сама. Има си и плочка в коридора на училището, близо до тоалетните. Цялото училище я знае, знаят я и в други училища, поръчват си я по телефона.
Знае и класната й, че в нейния клас повечето момичета вече са правили секс още в пети клас. Знае и за тези платени услуги в междучасията. Знае и го казва на самите деца, споменава го и на родителска среща, родителите да са наясно какво правят децата им. Не говори директно с родителите на конкретното момиче. А родителите се правят на ощипани, защото най-вероятно не се отнася до тяхното дете.
Ценоразписът го написа нейна съученичка на салфетка, защото я беше срам да го изрече на глас пред родителите си. Но им беше казала за проблема. За настоящето на нашите деца.
На въпроса ми момчетата откъде имат пари да й плащат, детето обясни, че те имат седмични дажби от по 15 лева, от които дават на младата жрица. В тоалетните в училището. Пълна програма от една шестокласничка. А момичетата в класа, които не правят секс, са смотанячки и са отлъчени от групата.
Ето вижте и цените на услугите на малката Месалина:
Свирка – 5 лева
Отпред – 10 лева
Отзад – 15 лева
15 минути – 10 лева
Колкото си време иска – 15 лева.


Малката проститутка (защото е именно такава) все още работи само със съученици, но вероятно скоро ще мине към чичковците с по-дебели портфейли. Там е истинската пара.
Защо учителката не говори директно с родителите? Защо в това и всички училища, където това се случва, учителите мълчат, затварят си очите, докато в коридорите се вихри детска проституция?
Къде е Агенцията за закрила на детето, къде са социалните, къде е прокуратурата, къде спи обществото, докато тези неща се случват с децата ни?
Като знаем, че до всяко училище продават дрога, наясно ли сме още, че тези малолетни деца правят секс като за световно, най-безскрупулно, със самочувствието на обиграни магистрални жрици на любовта?
Няма да сигнализирам никоя институция. Могат да се сезират сами. Ако им се работи така, както трябва да работят – съвестно, отговорно и безкомпромисно!
А родителите – да си познаваме децата, презадоволените им прищявки не са символ на нормално растящо дете с нормално детство. МЪКА.