Едно момиче спи с двама мъже. Нищо ново под слънцето, нали?

Едно момиче има дългогодишна връзка, но няколко пъти си покръкшва с други, за разнообразие.
Едно момиче отново изневерява на приятеля си, но този път получава тотална изненада – попада на свестен. Добър, хубав, грижовен, възпитан, малко ревнив, понякога нервен заради трудните им отношения и вечното криене.
Едно момиче постоянно повтаря, че никога няма да се раздели с приятеля си и новият няма на какво да се надява. Че един ден забежката им ще приключи, но не й стиска да го направи веднага,защото двустанното тъкане идеално я устройва.
Едно момиче разказва на новия си сексуален партньор, който вече й признава, че е влюбен, че постоянно се кара с гаджето си, че не спи с него, но имат твърде много минало един с друг и затова ще останат заедно.
Едно момиче не знае къде се намира, забравя колко човека наранява и основно себе си, забравя, че не става по-извисена, а напротив от триъгълното положение, в което сама се е поставила.
Едно момиче не схваща, че поведението й не докарва завист в околните, я прави да олекне, защото не си много яка, понеже спиш едновременно с двама или повече.
Първи край: Тя избира да е с първия и разбива сърцето на втория. Историята не се интересува как вторият лекува раните си. Вероятно със следваща.
Втори край: Вторият я зарязва, защото повече не издържа на криенето и лъжите, иска нормална връзка.
Тук има още две възможности:
1. Тя страда малко, беснее, опитва се да спи още няколко пъти с него, за оjмъщение и надмощие, и в крайна сметка нещата мъчително отшумяват.
2. Тя се съсипва от раздялата, знае, че този е повече нейният човек, въпреки навика да е години наред с първия. В крайна сметка избира – остава с вторият.
3. Тя страда, но знае, че е по-добре за нея да остане с първият. Сексуалното продължение от т.1 се повтаря по същите причини като в т.1.
Трети край: На вторият му писва дългото разиграване, прежалва я, макар и трудно, намира си нова и затваря страницата.
Ако историята е за мъж с две жени, нещата ще се развият по същият начин. С тази разлика, че обществото не съди така жестоко мъжете, ако са с повече от една жена, а приятелите им ги гледат с възхита и завист.
Нещата в действителност са изключително по-прости: не позволяваш подобна ситуация.
Не стоиш с някого по навик или защото хората да не говорят, че си нещо смотан/а, понеже нямаш приятел/ка.
Стоиш сам, докато не намериш подходящия за теб.
Ако все пак си в подобна ситуация, имаш топките да избереш с кого да бъдеш, без да чакаш друг да реши това вместо теб, или да се стигне до скандал и побой между двамата рогатковци. За такава жена и без това няма смисъл да се бият, тя все така ще постъпва, но това си остава техен проблем.
Нищо от казано дотук не е рецепта или назидание. Отношенията са лични чувства и емоции и всеки ги преживява и действа според своето „аз“. Компромисите със себе си обаче са най-натоварващи.
Живейте както сърцето Ви иска, не го насилвайте. Хората идват и си отиват от живота ни, нека останат само най-стойностните.